Vi fører de beste og mest effektive hudpleieseriene på markedet innenfor profesjonell hudpleie!

Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals er Norges mest komplette og innovative kremserie mot hudproblemer og hudaldring. Elixir er nøye satt sammen og utviklet av norske hudleger.

Elixir Cosmeceuticals mål er enkelt: Hudforbedring gjennom avansert hudpleie. Dette målet når vi gjennom å tilby produkter med riktig kombinasjon og konsentrasjon av dokumenterte virkestoffer. Bruker du Elixir Cosmeceuticals skal du oppnå en effekt som både kan se og føles. Individuelle hudprogram opprettholder og forbedrer hudens helse gjennom å korrigere påført skade, beskytte sunn og frisk hud og forebygge fremtidige skader. For til syvende og sist handler det om noe så enkelt som at frisk hud også ser yngre ut.

Exuviance

Exuviance tilbyr et komplett system av vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter med alfa- og polyhydroksysyrer kombinert med det siste innen teknologi og innovasjon.

Hudpleiesystemet er spesielt utviklet for å dekke behovene til personer som ikke har så alvorlige problemer at de trenger behandling hos hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem. Produktene i Exuviances hudpleiesystem er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden et matt, tørt og flassende utseende, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling. Resultatet blir en hud med et flottere, yngre og sunnere utseende.

Reviderm Makeup

Reviderms make-up serie er utviklet med inspirasjon fra hudpleie, med mineraler og utvalgte ingredienser, som gir en ren og næringsgivende make-up. Produktene lar huden puste og er velegnet for sensitiv hud og etter behandlinger.