Om ekseption

 

Ekseption er et ekslusivt konsept innen estetisk medisin. Vi tilbyr eksklusive produkter fokusert på effektivitet, trygghet og kostnad. Laboratoriet og fabrikken er lokalisert i Barcelona (Spain).

Oxynergy – Selskapet som står bak lanseringen av ekseption staret opp I 2002 og har mer enn 15 års erfaring I sitt felt; hudpleie og estetisk medisin.
Selskapet tilbyr omfattende kosmetiske produkter preget i høy grad av innovasjon og vesentlig vitenskapelig bidrag. Selskapet har alle sertifiseringer ISO 13485, ISO 22716, GMP for produksjon og distribusjon av hudpleie og medisinsk utstyr.

Vi tilbyr:

  • Profesjonelle kjemiske peels;
  • Gjenoppbyggende hudpleie;
  • Meso-terapi løsninger;
  • Dermale fillere med tverrbundet hyaluronsyre

 

Profesjonelle peels

 

Peels er uten tvil en av de mest effektive behandlingene for hudforbedring. Våre peels jobber hovedsaklig målrettet mot pigmentering, aldrende hud, rynker og akne. Vi fokuserer på å levere trygge, effektive behandlinger som er enkle å jobbe med for deg som behandler.

En kjemisk peeling innebærer bruk av eksfolierende kjemikalier på huden, noe som resulterer i en ødeleggelse av epidermale og dermale strukturer. Avhengig av en rekke påvirkningsfaktorer kan virkningene av peeling nå varierende dybder og endre eller skade forskjellige strukturer. Regenerative mekanismer settes i bevegelse i de skadede hudlagene, med sikte på å gi en forbedring i hudens struktur, og enda viktigere, hudens utseende.

Ekseption peels er et gjennombruddskonsept I markedet for hudforyngelse og hudforbedring. Våre peels eksfolierer, fornyer, behandler og gir fuktighet med en synergi av utvalgte syrer og aktive ingredienser (peptider og hyaluronsyre). Kontakt oss idag så gir vi deg gjerne en komplett opplæring innen hudforbedring.

 

Peelings spesifikasjoner

 

NY GENERASJONS SYRER: POLYHYDROXYSYRER

Våre peels er satt sammen av en ny generasjons syrer, nemlig PHA syrer (polyhydroksysyrer) , inkludert laktobionsyre og glukonolakton som er mindre irriterende, gir mer komfort ved påføring og bedre resultater enn AHA syrer (Alphahydroxyacid) , men uten bivikningene. Vi kombinerer PHA syrer med andre syrer for å oppnå de beste resultanene.

BERIKET MED HYALURONSYRE OG PEPTIDER

De første pelsene på markedet som kombinerer hyaluronsyre og peptider. Hyaluronsyre gir våre peelinger en gel -struktur for en enklere applikasjon og en høyt fuktighetsgivende effekt. Peptidene blir infusert i huden sammen med syrene for å redusere rynker, aldring og pigmentering.

MAKSIMAL SIKKERHET OG RESULTATER HELE ÅRET

Syrene vi bruker er ikke- foto sensibiliserende og kan brukes hele året. Trygge overfladiske peels for dyp hudforbedring er effektive behandlinger for å redusere rynker, pigmentering og å forbedre hudtonen. Hudens tekstur er forbedret etter første behandling og etterlater en fin glød. Våre peels har en høy kosentrasjon av syrer, og pH mellom 3 til 4.5 for å dekke alle hudtyper og indikasjoner.
ekseption tilbyr maksimal sikkerhet, resultater, kurs og oppfølging til profesjonelle klinikker som ønsker å tilby pels til sine kunder.

FRA OVERFLADISK TIL MEDIUM PEELINGER

Peelingene kan være svært overfladisk til middels. Det er deg som behandler som holder kontrollen over peelingen ved å bruke flere eller færre påføringer og justere nedetiden mellom peelingene.

NATURLIG FORMULERING

Våre peelinger inneholder ingen konserveringsmidler og er fri for ammoniumhydroksid, trometamin eller andre skadelige buffere. PH stabiliseres med natriumlaktat, en komponent av den naturlige fuktighetsgivende faktoren som også har en keratolytisk funksjon.

EN KOMPLETT SERIE FOR HUDFORBEDRENDE HJEMMEPLEIE

Vi kombinerer våre profesjonelle peels med spesifikke produkter i et hudprogram du bruker hjemme. Vårt program for peels er basert på 3 steg: aktivisering, peels, reparere og opprettholde. For hvert steg optimaliserer våre cosmeceuticals resultatene. De aktive ingrediensene beskytter mot UV-strålinger og frie radikaler, reduserer pigmentering, normaliserer hudens pH og kontrollerer den cellulære fornyelsen.

 

Meso-terapi løsninger

Formuleringen og produksjonsprosessen er fundamental for å oppnå best kvalitet og levere trygge og effektive behandlinger med meso-terapi.

Alle produktene for ekseption meso-terapi er produsert med aktive ingredienser i farmasøytisk klasse.

Våre produkter er sterilisert ved mikrofiltrering for å bevare kvaliteten på alle vitaminer og aktive ingredienser. På hver batch garanterer vi steriliteten og de laveste nivåene av endotoksiner.

Vår kvalitet gir rett og slett det beste resultatet uten bivirkninger.

 

PRODUKTER:

age less: en blanding av 63 aktive ingredienser målrettet for hudfornyelse og revitalisering.

no_gravity: organisk silisium, DMAE, og hyaluronsyre for å redusere rynker og slapp hud.

Ultim-eyes: peptider, hyaluronsyre, Koffein, organisk silisium og vitamin C for å forbedre øyekonturen, redusere rynker, mørke ringer og poser under øyne.

White-up: vitamin C & E, retinol, glutation, peptider, vekstfaktor  og  growth factor, sitronsyre for å lysne hudtonen og redusere mørke flekker.

hair flash: panthenol, organisk silisium, hyaluronsyre, sporstoffer, pyruvsyre, biotin, antioksidanter og naturlige ekstrakter for å gjenopplive tørt og skadet hår.

adipofit: Lipase, hyaluronidase, naturlige ekstrakter, koffein, karnitin og taurin for å stimulere lipolyseprosessen og redusere cellulitter.

lipodrain: organisk silisium, artisjokk ekstrakt, kumarin og troxerutin for å aktivere dreneringas væsker for tunge ben.