Litt informasjon om Dermatude

Dette er hudforbedring helt uten kirurgi, der en penn med nåler stikker små hull i huden. Den glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og som gir næring til cellene. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Microneedling til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av collagene som kan sammenliknes med effekten av laserbehandling.


Collagene stimulerende behandling. Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer.
En unik anti-aldrings behandling som fornyer og restaurerer huden samt tilfører fuktighet. Serum med aktive ingredienser injiseres i huden med mikronåler, som i tillegg hjelper huden å regenereres fra innsiden.

I denne behandlingen går vi over ansiktet og hals, samt at vi går direkte inn i ønsket rynker eller linjer og jobber ekstra med dem. På denne måten aksellereres cellefornyelsen i huden, og man oppnår synlig resultat raskere.

 

Pris: 2100,-